Αναρχική Πρωτοβουλία Φοιτητών και Μαθητών στο Ηράκλειο

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

Αφίσα για τις φοιτιτικές εκλογές

Ορίστηκαν φοιτητικές εκλογές για 13 Μαίου

αφίσα για τις εκλογές :














Και εκεί που πας στη σχολή σου αμέριμνος.....ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΦΟΙΤΙΤΙΚΟΣ ΣΟΥΠΕΡ ΗΡΩΑΣ!
Ο Π Α Ρ Α Τ Α Ξ Μ Α Ν ! και αρχιζει το ψηστίρι :

"Καλώς ηρθες στη σχολή!...Είμαι ο ΠΑΡΑΤΑΞΜΑΝ ο σοβαρός συνδικαΛΗΣΤΗΣ (σ.: όχι σαν αυτούς τους άπλητους)! Ξέρω τα προβλήμτά σου καλύτερα από εσένα, καλύτερα από το καθένα ! (σ.:εδώ αρχίζει και το μελοδραματικό ύφος) Είναι χρέος μου να τα χειριστώ...Για το καλό το δικό σου...Για το καλό όλων μας...!(σ.:Εδώ δίχνει πιγμή και μαχητικότητα) Γιαυτό ψήφισέ με!! ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΩ !

Και προφανώς ο γελείος παίρνει την απάντηση που ακολουθεί (σ.: ΤΕΡΜΑ Η ΠΛΑΚΑ).

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ !

Από το σχολείο κι'όλας ακούμε τα ίδια και τα ίδια .Πρέπει να ψηφίσουμε κάποιον αντιπρόσωπο, κάποιον ικανό να χειριστεί τα προβλήματά μας, κάποιον που "τα ξέρει καλύτερα".Σε όλη τη διάρκεια της ζωής μας το μικρόβιο της αντιπροσώπευσης και της δήθεν δημοκρατίας πεοσπαθεί να μπε στα κεφάλια μας ώστε να γίνουμε "χρήσιμα μέλη της κοινωνίας που ενδιαφέρονται για τα κοινά". Και να μην ξεχνάμε η δημοκρατία που μας διατυμπανίζουν μας θέλει υποτακτικά στρατιωτάκια και όχι ενεργούς ανθρώπους ικανούν να αποφασίζουν για τις ζωές τους.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ , ΤΙΣ ΕΤΟΙΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ.

Ενάντια σε ΔΣ, ΕΦΕΕ και ότι άλλο σκεφτούν οι "σοβαροί συνδικαλιστές" .Να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας αυτοργανωμένα και συλλογικά . Να μην κάνουμε τη χάρη σε κανένα λαμόγιο ή κομματόσκυλο που θέλει να προωθήσει τα κομματικά του ωφέλη.Μόνο όργανο αποφάσεων των συλλόγων η Γενική Συνέλευση μακριά από ιεραρχείες , γραφειοκρατικές λογικές και κομματικές γραμμές.


ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: